neděle 14. února 2016

Crash Bandicoot se může vrátit pod vedením Sony

Crash Bandicoot hry patří mezi nejlepší plošinovky všech dob. Legendární hry byly v historii vyvíjeny společností Naughty Dog, která stojí za velmi známou ságou Uncharted a The Last of Us. Pro každého hráče se jedná o neskutečně kvalitní hry, ale tím se taky společnost oddálila od svých začátků, od Crashe Bandicoota, přece poslední hra vyšla v roce 2004.

Nyní ale vzniká mnoho pověstí kolem nového, údajně, připravovaného dílu. Společnost Sony totiž vlastní na značku práva a tedy není problém vydat nové vydání Crashe na Playstation 4.

Největší ohlas vznikl kolem rozhovoru s Randy Falkem, ten pracuje ve společnosti Toy Fair která vyvíjí hračky postav z videoher od Sony. Když přislo na otázku ohledně Crashe odpověděl: "Chystáme hodně věcí a mezi nimi bude i Crash Bandicoot, tam se toho děje mnoho". Tím můžeme pochopit, že společnost Sony připravuje buď remake starších her, nebo úplně nové vydání.

Oficiálně zatím nic nebylo řečeno, nicméně pokud se chystá pokračování Crash Bandicoot, potěšilo by to mnoho skalních fanošků této plošinovky a s možnostmi nové generace konzolí by mohl být výsledek hodně zajímavý.


Žádné komentáře:

Okomentovat