pondělí 15. srpna 2016

Zítra začíná otevřená beta firmware 4.0 pro Playstation 4

Společnost Sony nám dnes konečně oznámila, že zítřejším dnem se všichni uživatelé, kteří se do veřejné bety přihlásili, dočkají velmi očekávané firmware aktualizace s označením 4.0. Je stále možné se přihlásit do programu testování firmware Playstation 4, ten je ale pouze dostupný pro uživatele s předplatným PS Plus.

Ale to hlavní? Co vlastně nová aktualizace 4.0 obsahuje? Změn je hned několik, společnost Sony se zaprvé soustředila na usnadnění používání celého systému. Komplétně nový systém upozornění, který bude také obsahovat nové ikony, rychlé PS Menu (při držení tlačítka Home) se také dočkalo mnoha vylepšení a měl by fungovat podstatně rychleji. Nově také nebude zakrývat celou obrazovku nýbrž malou část v pravé dolní straně, tím bude naše hra nebo film stále na pozadí. Stejné funkcionality se obohatí možnost Sdílení, také bude zakrývat jen určitou část displeje.

Momentálně není známo, kdy se firmware 4.0 objeví pro veřejnost, z minulosti však můžeme potvrdit, že beta aktualizace trvaly přibližně měsíc než se objevila finální verze.


Žádné komentáře:

Okomentovat