čtvrtek 17. března 2016

Po Playstation VR je obrovský zájem

Jak to nejspíše vypadá, Playstation VR bude, podle dosavadních jevů, velkým úspěchem pro společnost Sony. V Anglii už Amazon přidal restrikci a tak si může zakoupit každý zákazník pouze jeden produkt. Amazon.de dokonce už má všechny kusy vyprodány.

Playstation VR se může chlubit zejména cenou, ta je v rámci brýlí pro virtuální realitu doslova nejdostupnější na trhu. Playstation VR začíná na cenové relaci 399,99 eur. Na našem území pak můžeme očekávat cenu přes 10 500 Kč. Další výhodou je, že Playstation VR nepotřebuje výkonné počítače, pouze konzoli PS4 a Ps Eye, která slouží jako kamera a vše lze sehnat pod 10 000 Kč. Takový Oculus Rift, který má doporučenou cenu 599,99 eur,  požaduje minimální grafickou kartu Nvidia GTX 970 a jenom ta se pohybuje přes hranici 9 000 Kč bez opominutí ostatních komponentů.

Budoucnost Playstation VR vypadá zatím velmi slibně. Uvidíme,až se dostaví první kusy recenzetům. Poté se opravdu ukáže, zda stojí za to, si pořídit brýle pro virtální realitu za trochu vyšší cenu Playstation 4.


Žádné komentáře:

Okomentovat